~ Justins perspektiv ~kapitel 4.

 

Förra kapitlet:

” Jag tittade upp och möttes av min lärares stränga ögon.

”April, du vet vad jag tycker om det där. Jag tar din mobil tills imorgon” sa hon och ryckte min mobil ur händerna på mig.


 

Jag virade handduken runt min kropp och gick ut till det svala sovrummet, skärmen på min mobil lös och jag tog upp den. Jag hade fått ett sms av Selena.

”Jag vet inte vad som är bäst för oss just nu, Men allt är jobbigt. Vi kanske ska testa vara borta ifrån varandra ett tag och tänka igenom allt?” jag läste det om och om igen. Vad skulle jag svara på det? Jag började sakta skriva ett svar, men jag visste inte vad jag skulle säga.

”Okej, vi gör så.” skrev jag tillslut. Jag lade mig ner på sängen och tårarna började sakta rinna, jag älskade henne verkligen. Jag slöt ögonen och föll i en djup sömn.

 

Jag vaknade av att det knackade på dörren, jag tog snabbt på mig ett par mjukisbyxor och öppnade sedan. Jag möttes av min mammas vackra leende.

”God morgon, nästa vecka följer du med till Canada eller åker du någonstans med dina vänner? Frågade mamma.

”Ehm, jag tänkte åka till något hotell med Chaz och Ryan” sa jag och log mot henne.

”Okej, du har ledigt i 2 veckor och du måste vila rösten då, förstått?” sa hon allvarligt. Jag nickade och hon började gå mot sitt rum. Jag stängde snabbt och skickade iväg ett sms till Chaz och Ryan. ”Hej, nästa vecka kan vi väl ses? Jag har ledigt i två veckor då” skrev jag och började leta efter hotell. Jag hittade ett med ett rum som hade 3 sängar, perfekt. Det var visst någon som hade ångrat sig, annars var det fullt på hotellet. Min mobil lös och ryan hade svarat, jag låste upp den och kollade på smset. ”Visst, ses då” stod det. Bra, då var det bara Chaz kvar, jag bokade snabbt rummet och stängde ner datorn. Jag gick fram till min garderob och tog på mig en tjocktröja innan jag bäddade ner mig i sängen igen.

 

Jag vaknade av att mobilen plingade till, jag tog sakta upp den och försökte låsa upp den, Men det gick inte så bra och slutade med at jag tappade den rakt på mitt ansikte. Jag tog upp den irriterat och låste upp den. ”Kul! Ses då” hade Chaz skrivit. Jag nickade sakta, detta skulle bli kul. Jag sneglade på klockan, den var 09:30 då var det lika bra att gå ner och äta frukost. Jag gick igenom den lilla hallen och ut från rummet, det starka ljuset från lampan bländade mig och jag gick raskt ner för trapporna. Där nere satt min mamma och Scooter och åt frukost.

”Hej” sa jag och log till dom.

”Somnade du om? Vi ska åka om en timme bara så du vet” sa Scooter. Jag nickade som svar och gick bort till det stora bordet med maten och fyllde min tallrik. Jag gick bort till bordet igen och åt under tystnad. 

 

Jag skyndade mig in i duschen efter en svettig konsert, Direkt när jag såg alla fansen där blev jag på bättre humör, allt med Selena var glömt, Det var bara jag och dom det gällde i dom stunderna. Tankarna sprang iväg medans det varma vattnet rann ner för min kropp. Jag tog upp schampo flaskan och började massera in det i håret. Jag sköljde snabbt av det och öppnade dusch dörren och tog en handduk som jag virrade runt kroppen. Jag gick raskt ut från badrummet och den svala luften svalkade skönt mot min varma kropp. Jag gick bort till min resväska och tog på mig lite kläder innan jag bäddade ner mig i sängen, jag kände hur trött jag var och slöt sakta mina ögon. Jag lade mig till rätta och somnade i en djup sömn.                   

                                        
                                                    

Jag gick fram till den stora garderoben och tog på mig den blommiga klänningen, och sminkade mig lätt. Jag sneglade bort mot klockan, typiskt mig att alltid ha så lite tid tänkte jag innan jag skyndade in till badrummet för att borsta tänderna. Jag borstade igenom mitt lockiga hår en gång innan jag sprang nerför trapporna och tog på mig ytterkläderna.

”Hejdå mamma” skrek jag innan jag tog min väska och sprang så gott jag kunde till bussen.

 

”April!” skrek Chelsey när jag klev av bussen, jag sprang fram till henne och kramade hårt om henne.

Hon satte en likadan krans på mitt huvud som hon hade själv och log.

”Ikväll åker vi så är vi framme imorgon” sa hon och log stort. Jag nickade och log tillbaka.

 

Vi gick snabbt in i hagen & hästarna sprang emot oss. Chelsey gick fram till Catelaya och klappade henne över mulen, och sedan vidare till Star som var hennes egna häst.

”När ska du bli frisk så jag kan rida igen?” frågade hon och en tår rann sakta nerför hennes kind. Star hade skadat benet en gång när vi var ute och red, nu var han tvungen att läka innan han kunde ridas igen. Chelsey hade varit lite i stallet den senaste månaden för hon klarade inte av att se honom så, hon saknade verkligen han. Vi gick in i stallet igen och började mocka alla tre boxar.

”Haha, April har du inte tänkt på att vi smutsar ner våra klänningar?” sa hon. Jag tittade ner och kom på att vi glömt byta om. Jag skrattade snabbt till och nickade.

”Vill du rida?” frågade jag, Chelsey fick en sorgsen blick men nickade sen.

”Du kan låna Wishs häst” sa jag och log.

”Får jag?” frågade hon och sken upp i ett leende. Jag nickade, Wish tyckte bara att det var bra. Vi gick ut till hästarna och ledde bort Catelaya och Chaquette till ett träd som fallit ner och hoppade snabbt upp på hästarna. Star kom gåendes mot oss och ställde sig bredvid Chelsey.

”Tyvärr kan jag inte rida dig, min lilla älskling” sa hon och klappade han snabbt på mulen. Star kom närmare henne och började knuffa henne med mulen, hon försökte hålla sig kvar men det gick inte så bra. Hon gled sakta av Chaquette och jag kunde inte hålla mig för skratt.

”Hey! Snäll kompis man har!” skrek hon skrattandes och reste sig upp. När hon skulle hoppa upp på hästen igen började jag skratta ännu mer.

”Varför skrattar du?” frågade hon.

”Du skulle se dig i spegeln nu” sa jag samtidigt som jag skrattade, hennes hår var fullt av gräs och hon hade ett brunt sträck i ansiktet.  Hon såg förskräckt ut, men sedan brast hon ut i ett gulligt skratt. Vi började rida iväg, i våra klänningar med bara kransarna på huvudet.

 

”hejdå älskling” sa Chelsey till sin lilla hund.

”Kommer ni?” frågade Kevin irriterat, jag gav han en sur blick och tog tag i Chelseys hand och började gå mot dörren. Vi gick snabbt ut till taxin som väntade och la in alla väskor, det blev väldigt fullt i bagageluckan och han som körde fick lägga om sakerna flera gånger, tillslut fick han igen luckan. Jag skrattade till och Chelsey kollade konstigt på mig.

”Vad?” frågade hon.

”Isaac ska ju också med, hur kommer det gå med fler väskor?” frågade jag henne. Hon ryckte på axlarna ointresserat och lutade sitt huvud mot min axel. Jag kände hur trött jag var och satte mig i en bekväm ställning innan jag slöt ögonen och föll i en djup sömn.

 

”Vakna” sa en okänd röst. Jag öppnade sakta ögonen och såg en sjukt snygg kille som höll om min arm, antagligen var det Isaac. Vi gick raskt in checkade in och gick på flygplanet, Jag satte mig ner på min plats och Isaac satte sig snabbt bredvid mig. Om jag inte varit så trött hade jag tyckt det var konstigt. Jag lutade mitt huvud sakta mot hans axel och somnade om snabbt.

 


Om ni vill ha mer så kommentera! Jag har inte fått en ända kommentar och om ingen läser känns det inte lönt att skriva. så nu tycker jag att alla som läser ska kommentera!


Postat av: Katta Hernandez

meeeeeeeeeeer

2012-12-07 @ 17:38:37
URL: http://kattahernandez.blogg.se
Postat av: Anonym


Hej. Är du intresserad av att läsa en ny och fräsch novell som handlar om Justin Bieber?
I min novell kommer man att få följa Esme Haven är en ung attraktiv kvinna, som gör allt för att hålla sin karriär så långt ifrån botten som möjligt. Med hjälp av sin trofasta vän och kollega Adam Duhmel, får hon en dag det uppdrag hon alltid drömt om. Ett uppdrag som kräver ny identitet, en ny bostad i en helt annan stad och en helt ny look.
Har hon det som krävs för att kunna fullfölja sitt uppdrag? Hennes uppdrag som går ut på att gå under djupet i Los Angeles gator och hitta gruppen som kallar sig för "Five", där ingen mindre än badboyen Justin Bieber står högst på listan över människor ingen vill se i livet.
Blir det en dans på rosor som hon förväntar sig eller händer det som hon aldrig vågat drömma om?

Detta är en resa full av äventyr, intriger, mörka hemligheter och en förbjuden kärlek som träffar två helt olika människor med två helt olika världar och när det inte kunnat bli värre står Esme inför ett beslut som kan förändra hela sin framtid. Låter det intressant? Besök gärna min novellblogg, www.AlwaysKidrauhl.blogg.se KRAM

2012-12-07 @ 22:59:40
Postat av: elena

super bra

2012-12-09 @ 17:59:33
URL: http://ellaofc.devote.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback