Avsluta.

Jag vet att uppdateringen på denna novell inte har varit så bra, men det är eftersom jag inte haft lust att skriva eller några idéer.
SÅ därför har jag tänkt att avsluta denna snart, även fast det inte är så många kapitel.
Då kommer jag också att hoppa över en massa saker, och skriva de kapitlen som det händer något och allt kommer att gå väldigt fort fram då.
Är det okej?

Jag har även tusen idéer till andra noveller som jag tänkt skriva, och den som kommer efter denna har jag redan kommit halvvägs på kapitel tre och de kapitlena är dubbelt så långa som dessa, om inte mer.

Kommentera avd nu tycker om det :)

~Aprils perspektiv ~ Kapitel 31.

Förra kapitlet: 

Förklarar jag samtidigt som den underbara scenen spelas upp i mitt huvud.

”Och ja, han sov över. Men min mamma kom hem så i morse fick han smyga ut genom fönstret” Chelsey sitter och lyssnar och tittar på mig med stora ögon, precis som ett barn när dess föräldrar läser en saga.

”Din mamma märkte alltså inget?” Frågar hon med stora ögon.

Jag nickar på huvudet och skrattar till av anledningen till varför min mamma märkte det.

”I morse…” Börjar jag, och drar undan mitt hår från halsen. ”Såg hon detta” Säger jag samtidigt som jag pekar på det röda märket på min hals.

Chelsey ögon, om det ens går, blir ännu större.

”Åh Gud, April. Vad hände i natt egentligen? Och vad sade din mamma?”

”Hon tog det lugnt, vi pratade lite om Justin och så. Det du tror hände, det hände inte. Jag lovar, jag skulle berättat det för dig då” säger jag och kastar en annan kudde på henne. Noga at kolla att det inte är den som Justin sov på.

”Kan jag få kudden, han luktar faktiskt gott. Du får fråga honom vad han har för parfym sen, jag måste köpa den till min pojkvän…” Jag spärrar upp ögonen, när hade Chelsey skaffat en pojkvän.

”Om jag någonsin får en pojkvän” Säger hon efter några sekunder, jag kastar ännu en kudde på henne för att hon skrämde mig så, eller skrämde är inte precis rätt ord.

Min telefon plingar till, och jag kastar den över mig.

Likaså gör Chelsey, men jag hinner ta den före.

Jag läser smset om och om igen.

”April, vad står det?” frågar Chelsey oroligt.

 
 
Från Justin:

Hej sötnos, kan jag komma idag?

Och märkte din mamma något?

Puss.

 

Efter jag läst det några gånger sträcker jag fram mobilen till Chelsey.

”Aw, han skrev sötnos och puss. Hur gulligt är inte det” Utbrister hon och ger mig en blick fylld av känslor.

Eter en stunds tvekan beslutar jag mig ändå att ringa upp honom. Signalerna går fram och tillslut svarar han.

 

”Hej” säger jag osäkert.

 

”Hej” svarar han mig glatt, genast får jag dåligt samvete för den meningen jag skall fortsätta med.

 

”Jag är inte hemma, så kan vi ses en annan dag?” Säger jag samtidigt som jag drar täcket högre upp. Chelsey som sitter framför mig gapar och jag håller på att skratta, men hejdar mig i sista stund.

 

”Ja, det är klart. Jag ringer dig imorgon. Hejdå” Säger han och ett klick hörs i luren. Försiktigt slänger jag ner mobilen i sängen.

Chelsey säger inget utan bara stirrar på mig, henens mun är fortfarande öppen.

Jag ignorerar hennes ansiktsuttryck, och startar istället Tv:n. 

Utan att riktigt bry mig om vad det finns på de olika kanalerna bläddrar jag genom dem flera gånger.

”Vad var det bra för?” Jag rycker till när hon säger det, hon säger det kallt men ändå inte. Aldrig har jag hört henne säga något i det tonläget.

Sakta vände jag mig om och tittar henne rakt in i ögonen, och får dåligt samvete igen.

Vi skulle inte ljuga för varandra, jag och Justin, men ändå valde jag att göra det.

”Jag vet inte vad jag ska göra och jag vet ingenting om oss, vart vi står och vad som kommer att hända” säger jag med blicken fast i hennes, hennes blick blir genast mjukare och hon ger mig ett litet leende samtidigt som hennes hand kramar om min axel.

”Prata med honom” säger hon och stjäler kudden från mig, sakta och högt drar hon in luften, i lungorna, som består mestadels av Justins lukt.

Jag blir bara lite sur av d et hon precis gjorde, men gör inget försök att få tillbaka den utan jag är fullt upp med att tänka på oss.

Om vi fortsätter såhär och det blir seriöst, kommer jag då såra hans fans? Det är det sista jag vill göra, de betyder allt för honom och han betyder allt för dem.

Jag kan inte såra någon av dem, inte Justin eller hans Beliebers.

Kommer jag att klara av allt som kommer med om man dejtar en kändis? All press, att man måste uppföra sig ordentligt, för annars blir det en massa rubriker om en och det skulle bara såra Justin och hans fans.

Om jag skulle göra ett enda misstag skulle hela världen få veta det, jag skulle såra Justin och flera tusen personer.

Alla skulle också få veta allt om oss, allt om mig och mitt liv. Och jag är inte säker på att jag skulle klara av att tusentals personer vet om mitt förflutna, om vad jag gått igenom och vad som hände min pappa.

Jag vet också att jag i så fall kommer få mycket hat av vissa av Justins fans, men det skulle nog vara den minsta saken att oroa sig för. Den största saken jag oroar mig för är att såra dem alla, att vara den personen som får dem att må dåligt och få dem att vända sig mot mig.

Det skulle jag aldrig klara av. Aldrig.

Efter många om och men beslutar jag mig för att ringa honom, det ju ändå har gått en timme sedan vi pratade sist.

Jag böjer mig över Chelsey, som somnade av det tråkiga som gick på tv:n innan, för att få tag i min mobil som ligger vid hennes huvud.

Försiktigt tar jag upp mobilen och slår in hans nummer, medan signalerna går fram reser jag mig upp från sängen för att gå ut ur rummet.

Precis när jag hunnit stänga den vita trä dörren svarar han.

”Hej” säger jag osäkert, med tanke på vad jag sade innan. Det tar några sekunder innan han svarar.

”Hej”

”Skulle du kunna komma hit? Frågar jag honom. ”Om du kan då” är jag snabb med att lägga till, jag sade ju faktiskt att jag hade andra planer innan, och då är det helt förståeligt om han har planerat sin dag på egen hand, utan att ta hänsyn till att jag faktiskt kan ringa.

För vem förväntade sig det? Det var ju inte min tanke när jag pratade med honom innan, för då hade jag aldrig svarat så som jag gjorde utan sagt att vi behövde prata istället, precis vad jag tänkte göra nu.

”Hade du inte andra planer?” frågar han förvånat, men ändå en aning glatt. Jag gissar på att den glada delen av hans röst är för att jag vill att han ska komma hit, men jag skall inte hoppas på för mycket.

”Nej, kan du komma hit så att vi kan prata?” säger jag en aning nervöst, han vet inte vad jag vill prata om så nu kan han uppfatta hela situationen fel. Jag hoppas då på att han ska förstå.

Under tystnad väntar jag på att han ska svara, ju fler sekunder som går desto nervösare blir jag.

Efter vad som känns som flera minuter, men snarare är fem sekunder svarar han mig äntligen.

”Ja, visst. Vad vill du prata om?” frågar han undrande med lite oro i rösten, jag har lärt mig, på de få veckorna vi känt varandra, hur Justin låter i de olika situationerna.

Därför är det också lätt för mig att höra om han är nervös, glad, arg och allt annat som finns.

”Allt” är det enda jag svarar.

”Okej, jag kör nu” ett klick hörs i luren efter hans mening, han bara lade på utan att säga hejdå eller något i den stilen. Det är inte likt honom, han brukar alltid vara artig och säga något i den stilen.

Han kanske uppfattade allt fel, och han kanske trodde att jag inte ville detta längre?

I så fall hade han väldigt fel, för detta är vad jag vill. Justin är min framtid. Det är honom jag vill leva med, det är med honom jag vill dela allt med.

Det är konstigt att jag känner all dessa känslor för honom efter denna lilla tid jag känt honom, som just nu är tre och en halv månad.

Räcker den tiden för att falla för någon? Att nästan älska en person, att känna på detta viset?

Det känns som om jag känt honom hela livet, att han har varit med mig om allt, men det har han inte.

Hastigt slänger jag en blick på klockan, det har gått tio minuter och om Justin var på hotellet skulle han varit hos mig vid detta laget. Det kanske var mycket trafik? Eller så var han tvungen att byta kläder eller något innan, så han kom efter med tiden?

För varje minut som klockan tickar förbi blir jag ännu nervösare, tänker han visa sig alls här idag? Eller kommer han bara att strunta i det han sade och låta mig hoppas, hoppas att han skall komma.

 


 

Vad tycker ni? Eftersom jag inte har tid att skriva på dagarna så har jag suttit med detta under natten, då jag egentligen skulle sovit, men jag tycker att ni förtjänar ett kapitel.
Om det är något fel så vet ni varför.
 
Minst 4 kommentarer till nästa :)

sommar

Vill bara säga det att uppdateringen kommer att bli dålig under resten av sommaren, eftersom jag åker bort i tre veckor och sedan flyttar vi, och då kommer jag inte alls ha någon tid för att skriva.

Just nu har jag verkligen ingen skrivlust, alla ord blir fel och jag kommer inte på vad som ska hända.
Ska se när jag kan lägga upp ett kapitel,jag ska verkligen försöka för det förtjänar ni verkligen. :)

Glad

Jag är verkligen jätte glad att jag har fått fler läsare och kommentarer.
Ni förtjänar verkligen ett kapitel idag, men jag ska shoppa med en kompis jag inte träffat på jätte länge.
Fortsätt kommentera så för det gör att jag vill skriva mer. Tack! ;)


~Aprils perspektiv ~ Kapitel 30.

Förra kapitlet:

Plötsligt känner jag mig inte så trött längre utan går ner till köket. På vägen ner hör jag min mammas klocka ringa, efter några få sekunder stängs den av och dörren till hennes rum öppnas.

”God morgon” säger jag artigt.

”Är du redan uppe?” frågar hon trött, men piggnar snabbt till. Jag nickar och går ut till köket där Zion sitter tyst och väntar på att få mat.

”Åh, hämtade du hem honom igår?” frågar jag min mamma, inte för jag vet när hon skulle ha tid för det men han var inte här när jag kom hem. Hon nickar. Jag sätter mig på huk och tar upp honom i famnen.

”jag har saknat dig lillen” viskar jag till honom och får en blöt puss till svar.

Mamma öppna kylskåpet och tar ut frukost medans jag placerar mig på en av de fyra barstolarna. Jag sätter upp mitt hår i en hästsvans så att det inte ska vara i vägen.

”Så…” Börjar min mamma. ”Justin lämnade visst aldrig igår” säger hon och tittar på min hals. Jag försöker se vad hon tittar på men tyvärr kan man inte se sin egen hals.

”Du har ett rött märke på halsen” förklara hon och jag blir genast röd som en tomat i huvudet.

”Hade ni s…” Börjar hon irriterat säga men jag hinner avbryta henne i tid.

”Nej, mamma! Verkligen inte!” utbrister jag och bli ännu rödare i huvudet.

”Du…” börjar hon, jag kan inte urskilja vilket tonläge hon har, om hon är arg eller inte.


 

 

Jag kollar försiktigt upp på henne.

”Jag ska inte lägga mig i vad ni gör, men du behöver inte hålla honom hemlig, från och med nu är det okej att Justin sover här” Jag ger henne ett litet leende, men är fortfarande röd i ansiktet.

”Du vet att det kan vara ett märke från plattången också” säger jag och tittar ner på Zion. Mamma skrattar åt det jag just sade.

”Ja, verkligen. Du hade inget märke igår och du har absolut inte plattat ditt hår idag” säger hon och pekar på mitt hår.

Jag kollar på det och inser att det är lite lockigt.

Mamma ställer fram en rostad macka till mig och jag hugger in direkt.

Hon sätter sig bredvid mig och börjar även äta på hennes egna.

Det är jätte konstigt hur hon reagerar på allt detta med Justin, om det hade varit Kevin eller någon annan så hade hon säkert förbjudit dem att komma hem till mig.

Min mamma har alltid varit den som var överbeskyddande, min pappa däremot tyckte att jag skulle ha pojkvän och allt det.

”Så… Är han din pojkvän nu eller dejtar ni bara?” frågar mamma, intresserat, med ett leende på läpparna.

”Jag vet faktiskt inte vart vi står” säger jag ärligt, vi har inte pratat något om framtiden utan bara det förflutna.

 Jag har ingen aning om hur vi ska göra, om vi ska fortsätta träffas, vilket jag gissar på eftersom han sade i morse att han kanske skulle komma tillbaka idag, eller om vi skulle sluta träffas helt.

Jag vet inget om vad vi ska göra med oss.

Mamma tar ännu en tugga på sin macka.

”Du borde prata med honom om det, du vet väl också om folk får reda på, ja allt ni nu gör, så kommer du få en del hat och allt annat” säger hon och kollar oroligt på mig.

Jag nickar, det visste jag redan.

Jag förstår också min mammas oro, jag har inte mått så bra på sistone och hon vill inte att jag ska gå igenom samma saker igen.

”Förresten så kommer Chelsey senare idag, eller om en timme.” säger min mamma när hon kollat på klockan.

”Hon sade det till mig igår” Förklarar hon efter det.

Efter min pappas död har jag och mamma aldrig riktigt suttit och pratat under en måltid, inte om mig och mitt liv.

Utan bara några enstaka saker som om hur dagen har varit.

På något sätt är det skönt att ha min mamma vid min sida och prata om allt detta, Speciellt om Justin.

Även om jag inte vill att hon ska få reda på allt, men att ha henne att prata med om något händer och inte behöva gå bakom hennes rygg, så som med Kevin.

Mamma ställer sig upp och tar med sig sin tallrik, som hon placerar i diskmaskinen.

”Jag ska bara gå och göra mig klar, sen sticker jag direkt till jobbet.” säger hon och pussar mig på pannan innan hon försvinner ut från köket.

Snabbt dricker jag upp det sista ur mitt glas och ställer in mi smutsdisk i diskmaskinen, jag plockar även av allt från bordet.
”Jag sticker nu, gumman!” skriker min mamma från hallen, hon springer in i köket och ger mig en kram innan hon skyndar sig ut från huset.

Hastigt kollar jag på klockan, och förstår varför hon har så bråttom, hon börjar om tio minuter.

 

 

 

Chelsey slänger upp dörren och rusar in till hallen, utan att ta av sig jacka eller skor slänger hon sina armar runt min hals och håller de kvar under en lång tid.

Jag lägger automatiskt mina armar runt hennes rygg också.

Sakta lättar hon taget och tillslut har vi släppt varandra helt.

”Du måste berätta allt, exakt allt!” skriker hon och nästan hoppar upp och ner där hon står. Jag skrattar åt henne och ger henne ännu en liten kram.

”Jag gör det när du har stängt dörren och tagit av dig ytterkläderna” Chelsey springer fram till dörren och smäller igen den, sedan sparkar hon av sig skorna samtidigt som hon sliter av sig jackan, den hamnar på golvet tillsammans med skorna.

Vi går upp för trappan till mitt rum, eller snarare jag går och Chelsey hoppar otåligt upp.

Jag skrattar åt hennes beteende, det är precis som om hon var fem år och skulle till en leksaksaffär och fick välja exakt vad hon vill eller i alla fall något i den stilen.

Jag öppnar dörren till mitt rum och Chelsey slänger sig på mig säng, precis som Justin gjorde igår kväll. Jag går fram till sängen och sätter mig, innan jag börjar berätta allt för Chelsey sätter jag kuddarna tillrätta bakom mig och drar det vita täcket om mina ben.

”Vänta” säger Chelsey en aning nyfiken. ”Varför luktar denna killparfym?” Utbrister hon och luktar på kudden.

Jag tar den ifrån henne och luktar på den, hon har faktiskt rätt, den luktar Justin.

Jag behåller kudden i min famn för att känna Justins lukt och Chelsey är då illa tvungen att hitta en ny.

”Det började med att han satt i soffan, sen gick jag ut och han följde efter mig sen kysste han mig. Och efter den kyssen gick vi in och pratade. Sen på kvällen tittade vi på film och myste, och jag trodde att min mamma skulle jobba så jag frågade om han ville sova över”

Förklarar jag snabbt, eftersom jag vet att det retar upp Chelsey.

Hon vill alltid ha detaljer, exakt allt som hände.

Även om man får sitta i en hel kväll för att berätta så vill hon veta allt.

”Kom igen April, vad sade han, sov han över? Och exakt hur var kyssen? Och vad gjorde ni när ni tittade på film? Alla detaljer tack!” Säger hon så snabbt att jag har svårt att följa med. Jag skrattar åt alla hennes frågar och åt hennes iver, detta är typiskt Chelsey.

”Kyssen var underbar, jag har aldrig blivit kysst så i hela mitt liv. Först rörde bara hans läppar mig, men det kändes som om hela han rörde vi mig ändå. Den var perfekt, så fylld av känslor”

Förklarar jag samtidigt som den underbara scenen spelas upp i mitt huvud.

”Och ja, han sov över. Men min mamma kom hem så i morse fick han smyga ut genom fönstret” Chelsey sitter och lyssnar och tittar på mig med stora ögon, precis som ett barn när dess föräldrar läser en saga.

”Din mamma märkte alltså inget?” Frågar hon med stora ögon.

Jag nickar på huvudet och skrattar till av anledningen till varför min mamma märkte det.

”I morse…” Börjar jag, och drar undan mitt hår från halsen. ”Såg hon detta” Säger jag samtidigt som jag pekar på det röda märket på min hals.

Chelsey ögon, om det ens går, blir ännu större.

”Åh Gud, April. Vad hände i natt egentligen? Och vad sade din mamma?”

”Hon tog det lugnt, vi pratade lite om Justin och så. Det du tror hände, det hände inte. Jag lovar, jag skulle berättat det för dig då” säger jag och kastar en annan kudde på henne.

Noga att kolla att det inte är den som Justin sov på.

”Kan jag få kudden, han luktar faktiskt gott. Du får fråga honom vad han har för parfym sen, jag måste köpa den till min pojkvän…” Jag spärrar upp ögonen, när hade Chelsey skaffat en pojkvän?

”Om jag någonsin får en pojkvän” Säger hon efter några sekunder, jag kastar ännu en kudde på henne för att hon skrämde mig så, eller skrämde är inte precis rätt ord.

Min telefon plingar till, och jag kastar den över mig.

Likaså gör Chelsey, men jag hinner ta den före.

Jag läser smset om och om igen.

”April, vad står det?” frågar Chelsey oroligt.

 


Vad står det? Det kan du bara få reda på genom att kommentera.
 
Minst 2 kommentarer tills nästa.

 


~Aprils perspektiv ~ Kapitel 29.

Förra kapitlet: 

Jag tar ännu en jordgubbe från fatet, som jag innan ställt in på soffbordet, och kollar på Justin.

”Varför lämnade du mig bara sådär på hotellet?” Innan jag svara hans fråga tar jag ett djupt andetag.

”Jag… Jag är inte rätt person för dig Justin. Jag kommer bara att såra dig och dina beliebers och jag vill inte det” Han ger mig en förvånad blick.

”Hur kan du såra oss, vad menar du?”

”Jag vet inte, det är bara… jag vet inte om jag skulle klara av allt detta…” säger jag och gör en gest mot honom, som han inte verkar förstå.

”Jag skulle nog inte klara av allt som kommer med om man dejtar en kändis, all hat och att alla får reda på saker om en. Att man inte kan ha sin relation hemlig utan att alla vet om vad som händer, att det blir stora rubriker om man bråkar och en massa falska rykten” förklarar jag för honom, när jag äntligen har hittat rätt ord.

Han läger sin hand på mitt knä, och då känns det som att allt kommer att bli okej. Att vi kan lösa det tillsammans.

”Vi kommer ta oss igenom det, tillsammans” precis vad jag trodde han skulle säga, men det otroliga är att jag verkligen tror på hans ord.

Jag brukar inte tro att det kommer att bli okej när någon säger det så, sorgen efter min pappa har inte blivit lättare utan jag har bara lärt mig att inte visa den och leva så.

 Den är fortfarande lika svår som dagen då han gick bort.

”Allting kommer att bli bra” säger han och börjar sjunga på låten ”Be alright”

 

När han avslutar den underbara låten har jag ett stort leende på läpparna, jag böjer mig snabbt fram och pressar våra läppar samman och det är nog det smartaste jag gjort på länge.


 

 

 

Jag tar en hårslinga och snurrar den runt fingret.

”Justin, jag gillar dig verkligen, mycket. Men du förtjänar en tjej som är lika perfekt som dig, en som ser bra ut, är rolig och är, ja perfekt” Mumlar jag mot hans bröstkorg, som rör sig upp och ner när han andas.

Efter kyssen lade jag mig ner bredvid Justin, i denna lilla soffa med mitt huvud på hans bröstkorg.

Han hade då placerat sin arm runt mig.

”Du är perfekt för mig” säger han och pussar mig på huvudet. Det är inte lönt att säga emot honom, jag har inte energi till det.

Annars är jag väldigt envis, men jag har precis kommit hem.

Jag tar upp fjärrkontrollen och sätter igång tv:n, mitt huvud blir tyngre och jag känner hur jag håller på att falla i en djup sömn.

 

 

Eftertexterna rullar på den andra filmen och Justin är på väg att ställa sig upp, men det tillåter inte jag och drar ner honom i soffan igen.

”April, jag måste åka. Det är ganska sent” säger han och jag kan se på hans blick att han inte vill åka.

”Stanna här över natten om du kan, mamma jobbar nog sent tror jag”

”Är det okej då? För jag har ledigt ett tag nu så jag ska ingenstans” förklarar Justin.

Jag nickar som svar till hans fråga.

Sakta reser jag mig upp och drar Justin med mig.

”Vi går till mitt rum istället” säger jag och tar med mig skålen, som det tidigare lade jordgubbar i, till köket och ställer den i diskmaskinen.

På väg upp till mitt rum tar Justin tag i min hand, utan att släppa den. Föst stelnar jag till men slappnar sedan av, så farligt är det väl inte? Vi går in i mitt lilla rum.

Direkt slänger Justin sig på min ganska stora säng, som vi båda lätt skulle få plats i.

Jag lägger mig ner bredvid honom och han lägger direkt armen om mig, försiktigt närmar jag mig honom och lägger mitt huvud på hans bröstkorg.

Jag kan höra hur hans hjärta slår i en jämn takt.

”Det är en sak jag undrar” börjar Justin på sin fråga. ”Varför är ditt rum ganska litet när ni har andra som är större?” Frågar han och stryker med sin hand över mitt hår.

”Detta var mitt första rum, pappa och jag fixade det och sen när jag blev äldre ville jag inte lämna det. Det har så många minnen av honom, förstår du?”

Justin svara inte utan jag känner att han nickar.

Sakta vänder jag mig om och kysser passionerat Justins läppar, han placerar ena handen om min midja och den andra på min rumpa.

Ett litet fniss lämnar mina läppar under kyssen när jag märker var hans andra hand är placerad.

Mina händer vilar mot hans bröstkorg, men det får dem inte göra länge. Justin rullar runt så att han är över mig, men inte med hela tyngden.

Då förflyttar jag mina händer till hans hår istället.

Hans läppar masserar mjukt mina och Justin böjar dra av min tröja, men tyvärr måste vi pausa kyssen i en sekund för att han ska få min tröja över huvudet. Han slänger den snabbt på golvet och där hamnar även hans tröja.

Justins läppar letar sig nedför min hals och han placerar försiktigt en hand på mitt ena bröst.

Ett lågt stön lämnar min mun.

”Hallå!” hör jag nedifrån, snabbt rullar jag bort från Justin, vilket inte går så bra eftersom han är över mig, och drar på mig min tröja igen.

Snabbt fixar jag även till mitt hästsvansen på mitt huvud, som hunnit bli rufsigt, jag lägger pekfingret framför min mun för att visa att Justin skall vara tyst.

Utan att behöva vänta länge på svar från Justin går jag ner till min mamma som precis kommit hem.

”Hej mamma! Jag trodde att du skulle jobba” säger jag och ger henne ett litet leende. Hon skakar på huvudet.

”Jag var ute och åt med Justins mamma, hon är riktigt trevlig. Har du ätit och har Justin åkt? Frågar hon.

”Ja” svara jag henne och hon ger mig en undrande blick.

”Ja, på båda frågorna”, egentligen vet jag inte varför jag ljuger om att han har åkt. Men jag vet också att hon absolut skulle förbjuda oss ligga i samma säng och kanske till och med i samma rum.

”Jag går och lägger mig nu” säger mamma och går fram till mig, hon pussar mig på pannan och rör sig sedan mot sitt rum som är på nedanvåningen, vilket är tur då hon inte kan höra mig och Justin.

Med snabba steg skyndar jag mig upp till Justin igen, Noga stänger jag dörren efter mig.

Jag vet att mamma sover ganska tungt och hon kommer aldrig upp till ovanvåningen på nätterna, så det finns ingen risk att hon hör oss, men jag ser ändå till att det är noga stängd för säkerhetens skull.

”Du kan sova här om du smyger ut genom fönstret innan mamma vaknar imorgon, det är lätt, jag har gjort det innan” säger jag och kollar undrande på honom, av hela mitt hjärta hoppas jag att han kommer att stanna. Han nickar och gör en gest att jag ska komma och lägga mig igen.

”Tänk om hon kommer upp hit och ser mig i natt då?” frågar han tyst när jag lagt mig tillrätta.

”Det gör hon inte” Efter den meningen fortsätter vi där vi slutade innan. Justins läppar rör sig över min hals igen.

 

 

 

Jag puttar försiktigt till Justin, utan något resultat. Oroligt kollar jag på klockan, min mammas klocka ringe rom en halvtimme och då måste Justin vara borta.

Med mer kraft puttar jag till honom, så att han tippar över sängkanten. En duns hörs och ett fnitter lämnar min mun.

Jag har ingen tanke på att min mamma kan höra dunsen.

Justin slår irriterat upp sina ögon och möter min blick. Hans ansiktsdrag blir meddetsamma genast mjukare.

Ett stön lämnar hans mun när han ska resa sig och råka få syn på klockan.

”Mamma går upp och exakt…” Jag sneglar hastigt på klockan. ”tjugofem minuter” säger jag och ger honom en god morgon kyss som han besvarar.

Jag hjälper honom att samla ihop kläderna som han sedan tar på sig.

Justin ställer sig vid fönstret och jag följer honom dit.

”När kommer du tillbaka?” frågar jag honom.

”Idag kanske, jag ringer dig sen” säger han och ger mig en sista kyss innan han hoppar ut genom fönstret och landar på taket.

”Hoppa ner där på garaget och sedan ner på marken” säger jag samtidigt som jag pekar vart han ska gå. Justin går osäkert mot garaget och hoppar ner på garagetaket istället precis innan han försvinner ur sikte ger han mig en slängkyss.

Plötsligt känner jag mig inte så trött längre utan går ner till köket. På vägen ner hör jag min mammas klocka ringa, efter några få sekunder stängs den av och dörren till hennes rum öppnas.

”God morgon” säger jag artigt.

”Är du redan uppe?” frågar hon trött, men piggnar snabbt till. Jag nickar och går ut till köket där Zion sitter tyst och väntar på att få mat.

”Åh, hämtade du hem honom igår?” frågar jag min mamma, inte för jag vet när hon skulle ha tid för det men han var inte här när jag kom hem. Hon nickar. Jag sätter mig på huk och tar upp honom i famnen.

”jag har saknat dig lillen” viskar jag till honom och får en blöt puss till svar.

Mamma öppna kylskåpet och tar ut frukost medans jag placerar mig på en av de fyra barstolarna. Jag sätter upp mitt hår i en hästsvans så att det inte ska vara i vägen.

”Så…” Börjar min mamma. ”Justin lämnade visst aldrig igår” säger hon och tittar på min hals. Jag försöker se vad hon tittar på men tyvärr kan man inte se sin egen hals.

”Du har ett rött märke på halsen” förklara hon och jag blir genast röd som en tomat i huvudet.

”Hade ni s…” Börjar hon irriterat säga men jag hinner avbryta henne i tid.

”Nej, mamma! Verkligen inte!” utbrister jag och bli ännu rödare i huvudet.

”Du…” börjar hon, jag kan inte urskilja vilket tonläge hon har, om hon är arg eller inte.

 


Vad kommer Aprils mamma att säga? Om ni vill få reda på det måste ni kommentera!

 

Minst 2 kommentarer till nästa kapitel!


Länbyte ~ http://stronglove.devote.se

 
 

 
Tyckte ni att den lät bra klicka då på bilden eller  HÄR !
 

Länkbyte ~ http://fames.se/justinbiebers/

 
 
 
Orphanage girl 
 
Novellen handlar om Fannie, en 16-årig tjej. Hon har levt hela sitt liv på ett barnhem och känt sig väldigt ensam, plötsligt snurrar hennes värld runt och hon bor helt plötsligt i New York hos en rik familj. Hennes nya syster råkar visst känna självaste Justin Bieber och nu snurrar hennes värld ännu en gång. Hon är plötsligt väldigt bra vän med Justin, han frågar om hon vill åka med på turnén och under turnén hände det saker som gör att Justin och Fannie kanske blir mer än bara vänner. Fannie vet inte vad hon känner och det försvårar allt, hon får veta vad Justin tycker och då blir det ännu svårare. Vad ska hon göra och vad ska hända mellan Justin och Fannie, kommer dem bli ett par eller fortsätta att bara vara vänner. 
 

Lät det bra? klicka isåfall på bilden eller HÄR.

~Aprils perspektiv ~ Kapitel 28.

Förra kapitlet:

Vi hoppar ut och mamma tar mina väskor denna gång med, vi går in genom dörren och det hörs ljud från köket.

Jag ger min mamma en undrande blick men hon gör bara en gest mot köket.

Jag går in i köket och möter både Chelseys och Patties leende.

Det är så likt Justins och jag kan se tidningsartikeln framför mig.

Justin Bieber och Selena Gomez har återförenats” lyder rubriken och den stora bilden till när de kysser varandra.

Människorna framför mig börjar bli suddiga och jag känner hur min hand släpper taget om köksbänken.

”April, ta det lugnt” säger Chelsey som håller upp mig så att jag inte ska falla till marken.

Hon leder mig till stolen hon satt på innan, den bredvid Pattie.

Pattie lägger sin hand på mitt knä och ger mig ett lugnande leende.

”Jag hörde vad som hänt, skönt att du mår bättre nu” säger hon och har fortfarande det stora leende fast klistrat på hennes mun.

Jag nickar som svar, jag har inte direkt ord för att prata.

”Du är väldigt stark, men ibland behöver även de, som är starka, hjälp.” hon ger mig ett ännu större leende, som jag inte ens visste gick. ”Det är någon som vill träffa dig” säger hon en aning oroligt.

 Jag ger alla i rummet en undrande blick men de pekar bara mot vardagsrummet.

Jag tar ett långt steg mot det, och ännu ett.

Sakta tar jag mig fram till öppningen och kikar fram.

Där i den vita soffan, som jag brukar använda, sitter han, Justin.


 

 

Hans blick möter min, utan att röra en min sitter han där i den vita soffan och tittar på mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna, utan jag känner allt från huvudet till tårna.

Alla minnen med Justin spelas upp i mitt huvud, Den förta kyssen – som jag fortfarande kan känna på mina läppar, när jag lämnade honom, och tidningsartikeln. Allt där emellan och exakt vad som hände, hela vår vänskap (Om man nu kan kalla det vänskap) spelas upp i mitt huvud.

Allt blir för mycket för mig, att han sitter där framför mig och inte rör en min.

Utan att säga ett ord.

Jag placerar mitt finger där Justins läppar en gång mötte mina, eller egentligen var det två gånger.

Mitt hjärta skriker efter att gå fram till honom, lägga armarna runt hans hals och pressa mina läppar mot hans, men jag vet att det är fel.

Jag är inte rätt person för honom, jag kommer bara göra honom, och hans beliebers besvikna och det kan jag verkligen inte göra.

”April…” börjar han, men innan han hinner fortsätta sin mening går jag raskt ut därifrån. Mamma, Chelsey och Pattie har visst gått ut eftersom dem inte sitter i köket längre, Jag skyndar mig ut i hallen och tar tag i bilnycklarna. Jag vet att jag inte är tillräckligt gammal för att köra, men jag måste komma långt härifrån så snabbt som möjligt.

Utan att bry mig om att ta på mig skor eller jacka går jag fram till framdörren. Precis när jag skall trycka ner handtaget känner jag hur någon tar tag i min arm.

Snabbt stelnar jag till och vänder sakta på huvudet.

Som jag trott står han där bakom mig, Justin.

Jag kämpar för att hålla tårarna inne, och Justin släpper min arm lite.

”April, vi måste prata.” säger han trött.

”Prata då” Hans spänner käkarna och ger mig en av hans trötta blickar.

”För det första så får du inte köra bil” Han gör en gest med handen mot bilen, ”Och sen behöver vi prata om vad som hänt” Han stryker bort håret som ligger i mitt ansikte och kollar mig rakt in i ögonen, vi står sådär i några sekunder innan jag vänder ned blicken mot marken.

Tårarna bränner innanför ögonlocken, jag klara inte av att prata om detta.

Det är som att gå igenom det en gång till, och det kan jag inte hantera just nu.

Utan att ens se åt hans håll går jag förbi honom, men hinner inte långt innan han sträcker sig fram och tar tag i min hand.

Fast istället för att bara hindra mig från att gå iväg drar han mig mot honom istället.

Plötsligt står jag med ryggen mot bilen och han lutar sig mot mig med händerna vilande mot motorhuven, med en arm på vardera sida av mig och ansikte väldigt nära mitt. Mitt hjärta börjar banka, men på ett trevligt sätt.

”Jag har saknat dig, varenda del av dig. Och ja, jag testade att dejta Selena igen men hur mycket jag än försökte kunde jag inte sluta tänka på det här…” Efter den mening böjer han sig fram och trycker sina läppar mot mina, på ett sätt som jag aldrig har blivit kysst innan.

Vilket är konstigt eftersom jag har kysst Justin innan, men denna kyss är mer fylld av känslor. Hans läppar är hårt pressade emot mina, och masserar mina.

Även fast han inte rör vid mig, förutom med läpparna är hela min kropp i lågor. Det är bara vi som existerar i denna värld, bara vi och inga andra. Detta är rätt, det är såhär jag ska känna.  

Plötsligt lägger han armarna om mig och lyfter upp mig så att jag sitter på motorhuven istället för att stå lutad mot den, och fortfarande är hans läppar hårt pressade emot mina.

Jag lägger mina armar runt hans hals och lindar mina ben runt hans midja samtidigt som hans läppar masserar mina.

Lika plötsligt som han hade börjat kyssa mig slutar han och drar undan sin mun ifrån min, fast utan att släppa taget om mig, och kollar rakt in i mina ögon, denna gången behöver han inte titta ner för att kolla rakt in i mina ögon eftersom vi är i samma nivå.

Våra blickar är låsta i varandra och jag bryter det genom att se på hans läppar istället.

”Vart har du lärt dig det där?” säger jag förvånat när jag kan tala igen. Justin skrattar till, men hans röst är lika ostadigt som min var när han svara mig.

”Så du gillade det?” Han ögon verkar inte så trötta längre utan det ser ut som han precis vaknat från en god natts sömn.

Jag nickar snabbt som svar, det var den bästa kyssen i hela mitt liv, även fast jag kyssts hundratals gånger innan. Men denna slår alla i hela världen.

”Det kommer naturligt, jag bara kan det förstår du?” säger han skämtsamt men samtidigt en aning allvarligt. Jag slår ut med händerna och svarar honom en aning argt.

”Säg inte att du inte har tränat på det där, du har säkert tränat i flera år för att göra sådär” säger jag och viftar med armarna.

Vid detta laget har jag släppt Justin helt förutom benen som fortfarande är lindade om hans midja och hans händer vilar fortfarande om min.

Ett litet flin leker sig på hans läppar och jag bara känner för att kyssa bort det, men håller mig ifrån att göra det. Justins ansikte blir allvarligt igen.

”Men nu måste vi prata om vad som hänt” säger han allvarligt och kollar rakt i mina ögon.

 

Jag tar ännu en jordgubbe från fatet, som jag innan ställt in på soffbordet, och kollar på Justin.

”Varför lämnade du mig bara sådär på hotellet?” Innan jag svara hans fråga tar jag ett djupt andetag.

”Jag… Jag är inte rätt person för dig Justin. Jag kommer bara att såra dig och dina beliebers och jag vill inte det” Han ger mig en förvånad blick.

”Hur kan du såra oss, vad menar du?”

”Jag vet inte, det är bara… jag vet inte om jag skulle klara av allt detta…” säger jag och gör en gest mot honom, som han inte verkar förstå.

”Jag skulle nog inte klara av allt som kommer med om man dejtar en kändis, all hat och att alla får reda på saker om en. Att man inte kan ha sin relation hemlig utan att alla vet om vad som händer, att det blir stora rubriker om man bråkar och en massa falska rykten” förklarar jag för honom, när jag äntligen har hittat rätt ord.

Han läger sin hand på mitt knä, och då känns det som att allt kommer att bli okej. Att vi kan lösa det tillsammans.

”Vi kommer ta oss igenom det, tillsammans” precis vad jag trodde han skulle säga, men det otroliga är att jag verkligen tror på hans ord.

Jag brukar inte tro att det kommer att bli okej när någon säger det så, sorgen efter min pappa har inte blivit lättare utan jag har bara lärt mig att inte visa den och leva så.

 Den är fortfarande lika svår som dagen då han gick bort.

”Allting kommer att bli bra” säger han och börjar sjunga på låten ”Be alright”

 

 

Across the ocean, across the sea


Startin' to forget the way you look at me now


Over the mountains, across the sky 


Need to see your face and need to look in your eyes


Through the storm and, through the clouds


Bumps on the road and upside down now


I know it's hard baby, to sleep at night


Don't you worry



Cause Everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight


Be alright, ai-ai-ai-aight


Through the sorrow,
 And the fights


Don't you worry,
 Cause everything's gonna be alright,ai-ai-ai-aight


Be Alright,ai-ai-ai-aight..



All alone, in my room


Waiting for your phone call to come soon


And for you, oh, I would walk a thousand miles


To be in your arms


Holding my heart



Oh I, Oh I...
I Love You
 And Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight


Be Alright, ai-ai-ai-aight



Through the long nights


And the bright lights 
Dont you worry 
Cause Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight


Be Alright, ai-ai-ai-aight



You know that I care for you


I'll always be there for you


Promise I will stay right here, yeah


I know that you want me too


Baby we can make it through, anything 
Cause everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight


Be Alright, ai-ai-ai-aight


Through the sorrow, and the fights
 Dont you worry
 Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight


Be Alright, ai-ai-ai-aight



Through the sorrow, and the fights
Don't you worry
Everything's gonna Be Alright..

 

När han avslutar den underbara låten har jag ett stort leende på läpparna, jag böjer mig snabbt fram och pressar våra läppar samman och det är nog det smartaste jag gjort på länge.

 


Vad tycker ni?

Minst 2 kommentarer till nästa.

 

 

 

 

 


Sjuk

Just nu är jag sjuk och har därför inte skrivit något kapitel, plus att jag vill ha någon mer kommentar på det sista.

Minst 3 kommentarer på det sista kapitlet så ska jag försöka skriva även fast jag är sjuk :)